Mikael Johansson

Byråchef | Grundare

 

Styrkor: 
mina styrkor är att jag har med tanke på alla mina års erfarenheter enkelt att se lösningar för olika problem. Jag är service minded när det kommer till våra kunder. En annan styrka jag har är att jag är mycket organiserad och bygger gärna upp arbetsprocesser för avdelningar. 

Brinner för: 
Jag brinner för att se våra kunder få bra och starka resultat med digital marknadsföring. Att kunna hjälpa företag att få mer synlighet och att dom kan konvertera bättre på sökresultaten är mycket starkt hos mig. Jag brinner även för entreprenörskap och det jag tror på när det kommer till att driva ett företag framåt. 

Blir motiverad av: 
Jag blir motiverad av ett bra arbete som ger utdelning i goda resultat. Jag brinner även för våra anställda och att kunna hjälpa dessa att vidareutveckla sig. 

 

Vad gör Imba SEO speciella: 
Med vår mångåriga kompetens och dom anställda som vi har tillsammans utgör att vi är en “perfect match” för alla företag. Vi vet precis vad varje webbplats behöver för att lyckas med sin digitala satsning. Vi är ett grymt hängivet team som vill vara i spetsen om digital marknadsföring. 

Beskriv Imba SEO med ett ord: 

Dedikerade

Contact

010-280 40 30

mikael@imbaseo.se