Om oss och vår historia

Med gemensamma kunskaper och erfarenheter så har vi på Imba SEO skapat den perfekta blandningen av ingredienser för att ge våra kunder och partners digital marknadsföring av världsklass!

Vårt mål!

Att vara “The one stop” byrån som företag kontaktar när man vill ha mer synlighet på internet. Genom noga inarbetade processer och strategier så vill vi visa vad man kan göra samt lära ut digital marknadsföring.

Vår vision!

Att bli en byrå som går för framkanten och fronten i branschen. Vi vill vara en SEO byrå som företag känner till. Vi pratar inte bara om vårt arbete. Vi presenterar, agerar och genomför det vi vet att vi är bäst på. Detta gäller både nationellt och internationellt. Samt vill vi vara en arbetsplats man vill jobba på och söka sig till.

Detta är Imba!

Trots att Imba är ett nytt namn på SEO-himlen, är vi allt annat än nya i gamet. Bakom grundandet av vår byrå står Jimmy och Mikael, som arbetat tillsammans i lång tid redan innan Imba kom till världen. Med gemensamma erfarenheter och stora drömmar startade de upp en byrå med visionen att forma om sin bransch. En byrå där marknadens många brister blir besvarade genom en perfekt blandning av innovativa lösningar, idiotsäkra strategier och en kommunikation genomsyrad av transparens. Resultatet? Imba såklart!

För oss är det oerhört viktigt att våra kunder har en komplett insyn i alla lägen, och just därför lägger vi otroligt stor vikt vid hög tillgänglighet och snabb kommunikation. Vi håller alltid en öppen dialog med högt i tak, där alla slags frågor, funderingar och förslag tas tacknämligt emot. En annan faktor som gör Imba till en byrå utöver det vanliga är det fokus vi lägger på att utbilda våra kunder. Att se till att du som kund har en god förståelse för våra processer och det arbete som utförs, samt vilka effekter det kan tänkas få, är för oss en essentiell del av vårt arbete.

Imba SEO erbjuder en rad olika tjänster inom digital marknadsföring, där alla områden levereras med samma höga expertis samt våra tre värdeord i fokus; resultatbaserat, lösningsorienterat och transparent. Med oss i spetsen får du inte bara en byrå, utan en samarbetspartner som hejar på dig hela vägen från start till mål (efter mål, efter mål, efter mål…). Din vinst är helt enkelt vår vinst, och vi är inte rädda för att anta de utmaningar som krävs för att nå dit.

Vårt tajta team består av ett gäng eldsjälar med kompetenser inom digital marknadsföring på expertnivå. Bara i ledningen finns över 40 år av samlad erfarenhet, och det varenda en av Imbas medarbetare har gemensamt är en blixtrande passion för det vi sysslar med. Vi är redo att inta branschen med storm, forma om den riktigt ordentligt och fortsätta växa tillsammans som företag, byrå och framförallt som det dream team vi verkligen är.

Välkommen till Imba! Vi är allt som din standardbyrå inte är.

Digital marknadsföring

Vi kontaktar dig