Söker du en grym digital byrå med kompetens inom SEO i Västervik?

Vi är här för att förändra spelet!. När någon är Imba, är den för bra & gör utmaningen orättvis för andra. Och det är inget undantag när det kommer till SEO i Västervik!

En digital byrå i Västervik som pratar flytande SEO

Våra specialister är experter inom digital marknadsföring. Med över 40 års samlade erfarenheter så har vi på Imba SEO en gedigen kunskap inom allt för att hjälpa dig som företagare i Västervik att ranka högt i Googles organiska sökresultat.

Med oss i spetsen får du inte bara en byrå, utan en samarbetspartner som hejar på dig hela vägen från start till mål (efter mål, efter mål, efter mål…). Din vinst är helt enkelt vår vinst, och vi är inte rädda för att anta de utmaningar som krävs för att nå dit.

Varje dag googlar Svenska personer ca 55 miljoner gånger i Sverige. Självklart gör detta Googles sökmotor till en möjlig marknadskanal, att ni kan ta mer marknadsandelar i er bransch och få in nya potentiella kunder via Google och dess organiska trafik. Hela 86% av konsumenterna använder Internet för att hitta ett lokalt företag. Vilket gör att sökmotoroptimering är en mycket bra investering för dig som företagare i Västervik.

Helt egen kundportal för digital marknadsföring - Imba SEO

Våra mål och visioner inom SEO i Västervik

Vi som digital byrå vill vara “The one stop” byrå som företag i Västervik kontaktar när man vill ha mer synlighet på internet. Genom noga inarbetade processer och strategier så vill vi visa vad man kan göra samt att vi vill lära ut digital marknadsföring för alla våra kunder och samarbetspartners.

Vår vision är att bli en byrå som går för framkanten och fronten i branschen. Vi vill vara en SEO byrå som företag i Västervik känner till. Vi pratar inte bara om vårt arbete. Vi presenterar, agerar och genomför det vi vet att vi är bäst på.

Detta gäller både nationellt och internationellt. Samt vill vi vara en arbetsplats man vill jobba på och söka sig till.

Vi arbetar inte bara i Västervik, utan vi har även lokal närvaro i

Så här går det till

1

Uppstart

Projektet inleds med ett uppstartsmöte, där vi tillsammans går igenom din sajt, lägger upp en strategi efter dina önskemål och planerar första bearbetningsperioden.

2

Analysering

Ett grundligt förarbete genomförs där vi analyserar er webbplats, relevanta sökord för till exempel Västervik, vilka förbättringsområden som finns och vad som bör prioriteras för sökmotoroptimering seo.

3

Bearbetning

Vi optimerar din sajt steg för steg enligt den prioritering vi båda kommit överens om. Du får en personlig SEO-specialist och vi för en löpande dialog under hela processen.

4

Uppföljning

Var tredje månad kontaktar vi dig för att boka ett uppföljningsmöte. Här går vi igenom resultaten tillsammans och planerar det viktigare inom seo inför nästa period.

Låt oss bli din nya partner för SEO!

Sökmotoroptimering – SEO är jobbet vi gör på din hemsida eller E-handel så Google och andra sökmotorer lättare ska kunna hitta ditt bolags webbplats i sökresultatet när någon söker efter era produkter eller tjänster. Vi arbetar både med copywriting och teknisk seo för att säkerställa att du får det resultat i organiska sökträffarna du förtjänar.

Låt oss Sökmotoroptimera ditt digitala skyltfönster på internet som är så viktigt, så du kan få fler potentiella kunder som hittar er. Google är en smart kanal för din digitala marknadsföring och det är viktigt att sökmotoroptimeringen görs på rätt sätt så du får önskad effekt.

Google är en smart kanal för din digitala marknadsföring i Västervik. Då det är viktigt dels för att få mer organisk trafik och eventuellt fler ökade konverteringar där ni kan nå era KPI’er både snabbt och effektivt.

Vi på Imba har som värdeord att alltid arbeta med transparens för våra kunder. Ett steg i detta är att vi har utvecklat en helt unik kundportal där du som SEO kund i Västervik kan använda för att se dina rapporter, kolla dina tjänster hos oss eller helt enkelt bara behöver få tag i oss på ett enkelt sätt.

Imba SEO är ett stolt företag med arbetsområde i bland annat Västervik, som fokuserar på digitala synligheter runt hela landet. Vi har stor kunskap i sökmotoroptimering och arbete med on page seo. Hos Imba SEO får du mycket erfarna content specialister som fokuserar på content/textförfattning för på så sätt arbeta med optimerat innehåll som gör att våra kunders webbplatser kan synas på google och sökmotorerna. Sökmotoroptimeringen har förändrats drastiskt genom åren där innehåll och mer relevanta sidor lyfts fram.

Sökmotorer som Google och Bing använder bottar eller så kallade SEO-spindlar för att genomsöka och indexera hemsidor på webben, gå från webbplats till webbplats, samla information om dessa webbplatser och placera dem i ett index. Därefter analyserar google och andra sökmotorer med sina algoritmer sina webbplatser i indexet, med hänsyn till hundratals rankningsfaktorer eller signaler, för att ta reda på hur rankingen för varje webbplats skall vara i det organiska sökresultatet.

SEO står för “sökmotoroptimering.” Enkelt uttryckt betyder det processen att förbättra din webbplats för att öka dess synlighet med olika digitala lösningar för relevanta sökningar. Ju bättre synlighet dina sidor har i sökresultaten, desto mer sannolikt är det att du får uppmärksamhet och lockar potentiella och befintliga kunder till ditt företag.

Ju högre upp ni syns på sökmotorer, desto större chans är det att sökaren på organiska sökresultatet väljer just er. För att ranka högt upp i den så kallade organiska träfflistan på Google krävs det att man arbetar med SEO. Vi på Imba SEO optimerar er hemsida för att den skall positionera sig bättre och samtidigt driva mer relevant trafik för till exempel företag i Västervik. Den ökade trafiken till er hemsida resulterar sedan i fler köpande kunder.

Google Ads

Våra specialister är fullt certifierade att hjälpa dig som företagare i Västervik till toppen av Googles sökresultat med hjälp av Google Ads. Hos Imba SEO får du en personlig konsult som arbetar med din Google Ads kontinuerligt. Vi arbetar med analyser och sökord för att optimera dina ads hela tiden. Vi kan även bygga specifika landningssidor för Google Ads i Västervik, detta för att få så bra resultat som möjligt.

Webbutveckling

Att bygga moderna och responsiva webbplatser kan ibland vara ett utmanande arbete. Våra utvecklare har flera års kunskaper och erfarenheter att bygga hemsidor i världsklass. Ingen webbplats är för komplex för oss. Vi har byggt hemsidor inom e-handel, hotell, informationssidor med mera. Som din leverantör av hemsidor i Västervik kan vi garantera att du som kund blir nöjd med din nya webbplats.

Sociala medier

Vi publicerar det bästa innehållet för ditt företag för att hjälpa dig engagera din publik, öka medvetenheten av ditt varumärke i Västervik och attrahera nya kunder. Vi på Imba SEO hjälper dig att kartlägga din målgrupp, nå ut till dem på rätt sätt och ge ett riktigt starkt intryck som fastnar. Med väl planerade processer och arbetsflöden hjälper våra specialister dig att nå ut till den stora massan.

Kundcase

Ta en titt på ett axplock av våra nöjda kunder som har valt oss på Imba som deras leverantör av digital marknadsföring.

Sökmotoroptimering

Vi kontaktar dig