Våra kostnadsfria & egenutvecklade SEO verktyg

Få hjälp med att boosta din webbplats sökmotoroptimering med våra helt egenutvecklade seo verktyg. Testa på att boosta din sökmotoroptimering på egen hand.

Skapa dina permanenta 301

301 Generator

Skapa dina egna 301 omdirigeringar med vårt helt egenutvecklade SEO verktyg. 

Få en förhandsgranskning

Google förhandsgranskning

Se hur din sida visas i det organiska sökresultat med vårt egenutvecklade verktyg.

Räkna dina tecken

Ordräknare

Håll koll på dina ord och hur ofta du använder dina sökord med vår egenutvecklade ordräknare.

Låt din adress se snygg ut

SEO-vänlig adress

Skapa dina snygga permalänkar för sökmotorerna med vårt egenutvecklade SEO verktyg.

HAntera dina brutna länkar

Kolla dina brutna länkar

Kolla ifall du har brutna länkar och se hur Google indexerar det med vårt egenutvecklade verktyg.

Skapa egen strukturerad data

SEO strukturerad data

Gör så du sticker ut ur mängden i organiska sökresultat med vårt egenutvecklade verktyg.

Varför har ni valt att göra era SEO verktyg öppna?

Ibland vill man testa på att arbeta med sin sökmotoroptimering. Vi på Imba SEO tycker att detta är väldigt bra då man får en förståelse på hur digital marknadsföring fungerar. Just för att vi vill vara en lärande digital seo byrå så ger vi alltid våra kunder möjlighet att testa på arbetet med SEO och möjligheter att följa med på arbetet som vi gör tillsammans.

Det är bland annat också därför vi har valt att göra våra SEO verktyg öppna för allihopa att ta del utav. Våra Imba specialister använder dessa verktyg själva med varje kund i fokus också. Vi uppdaterar listan kontinuerligt med verktyg som vi tror kan vara till fördel för både webbplatsägare som vill arbeta med sin SEO, samt att vi ger tillfälle och möjlighet för branschkollegor att använda våra helt kostnadsfria verktyg för sökmotoroptimering.

Varför är dom kostnadsfria?

Du behöver inte oroa dig över att du måste registrera din e-post eller telefonnummer för att använda funktionerna i våra SEO verktyg. Som sagt så är dessa helt kostnadsfria och utan andra förbindelser. Vi ser självklart positivt ifall du gillar det vi har utvecklat att du kanske ger oss ett litet omnämnande eller delar dom via till exempel sociala medier eller liknande.

Vi på Imba SEO vet att verktyg som dessa kan vara väldigt avancerade och kostar oftast relativt mycket. Vilket var en utav våra anledningar till att vi vill presentera våra egna SEO verktyg helt gratis. Vi är absolut inte ensamma om att erbjuda grymma och bra verktyg för sökmotoroptimering kostnadsfritt, dock vill vi öka medvetenheten i det att det finns engagerade specialister och utvecklare för att skapa dessa. Och på så vis hoppas vi att fler personer och företag blir intresserade av sökmotoroptimering i helhet.

Vad kan man göra med era verktyg för sökmotoroptimering?

När vi på Imba SEO utvecklade dessa så hade vi alltid användarvänlighet och funktion i fokus. Man behöver inte mycket kunskaper inom till exempel utveckling för att använda våra SEO verktyg. Med bra förklaringar och enkel översikt så kan nästan vem som helst använda funktionerna.

Alla våra verktyg som vi listar här fungerar och används på olika sätt. Man behöver inte några kod kunskaper för att använda dom, däremot kan man behöva ha lite kunskaper eller prata med en specialist inom SEO eller utveckling om man eventuellt behöver implementera viss kod.

Kostnadsfria verktyg för sökmotoroptimering - Imba SEO

301 Generator:

Detta SEO verktyg hjälper dig att skapa 301 omdirigeringar. Ibland händer det att en sida på en webbplats blir raderad eller liknande. Då denna sidan oftast är indexerad för Googles organiska sökresultat så kan det hända att den organiska trafiken och besökare som klickar på länken hamnar på en 404 sida.

Det är därför man behöver göra en 301 omdirigering från den gamla sidan till en ny. Detta verktyget för sökmotoroptimering hjälper er med just detta.

Google förhandsgranskning:

Varje indexerad sida på en webbplats har så kallad meta-data. Denna består av en del olika parametrar, och oftast pratar man om meta-titel och meta beskrivning. Det är dessa som syns i Googles sökresultat. Meta titeln är den blå rubriken och meta beskrivningen är själva beskrivningen.

Ibland kan det vara svårt och se vad man kan och vill skriva på dessa. Med detta SEO verktyg kan du få en bra förhandsgranskning på hur din sida kan se ut i Googles sökresultat.

Ordräknare:

Att text volymer och copy är viktigt för sökmotorerna är inget nytt. Sökmotorer verkligen älskar texter, och mycket texter. Det är även viktigt att man håller koll på vilka sökord man fokuserar på och hur ofta dessa förekommer i texten man skriver.

Detta SEO verktyg hjälper er med just den funktionen. I vår ordräknare får du fram hur många ord, tecken, paragrafer, meningar du har i din SEO text. Samt att du får lite koll på hur lång tid texten tar att läsa.

SEO vänlig adress:

När vi på Imba SEO arbetar med olika webbplatser så stöter vi ganska ofta på webbadresser som inte innehåller relevanta sökord som är kopplade till den specifika sidan för webbplatsen. Samt att det är viktigt ur SEO synpunkt att man har rena och fina webbadresser.

Med vårt SEO verktyg för adresser kan du skriva in hur din webbadress ser ut just nu och få ett exempel på hur den kan se ut som SEO-vänlig. Detta kan hjälpa er webbplats att ranka högt och få mer organisk trafik.

Kolla dina brutna länkar:

Detta verktyg är ett bra komplement för vår 301 generator. Med detta verktyg kan ni kolla ifall ni har någon 404 sida på er webbplats. Genom att säkerställa att sidan på webbplatsen fungerar eller för att kontrollera ifall er 301 omdirigering faktiskt fungerar.

För att identifiera ifall en kod för 301 omdirigering fungerar eller ifall en webbplats har 404 felmeddelande är detta SEO verktyg det perfekta verktyget för dig.

SEO strukturerad data:

Om ni någon gång har upptäckt att det finns mer information såsom stjärnor, recensioner, priser med mera på träffarna i det organiska sökresultatet på Google så är det med största sannolikhet strukturerad data som man har använt sig utav. Strukturerad data kan vara komplicerat att förstå och komma in i. Det finns mängder med val och funktioner att skapa dom. Och det är olika för olika sidor med.

Vårt SEO verktyg för strukturerad data hjälper dig långt på vägen att skapa den strukturerade data du vill ha på din webbplats. Att använda verktyget i sig kräver inga vidare kunskaper för kodning och utveckling. Däremot när koden skall implementeras rekommenderar vi att ni vänder er till en specialist. Vi på Imba SEO hjälper dig mer än gärna med detta.

Digital marknadsföring

Vi kontaktar dig